06-52244492 info@Bee-improve.nl
Selecteer een pagina

Organisaties beter en duurzamer maken

Inspiratie & activatie

Klanten van Bee improve zijn partners. Samen dragen we bij aan de ontwikkeling van organisaties. Vanuit ons netwerk, maar ook door onze eigen ervaringen, beschikken we over vele bronnen van inspiratie op verbeteren en verduurzamen. We inspireren om de extra stap te zetten en het beste uit de organisatie te halen met triple bottom line resultaat. Economisch resultaat, omgevingsresultaat en sociaal resultaat.

Trainingen en workshops

Met onze trainingen en workshops geven wij organisaties een boost. Onze trainingen en workshops sluiten aan bij de leerdoelen van de organisatie en de context waarom die leerdoelen verwezenlijkt moeten worden.

Door deze aansluiting kunnen wij onze kennis effectief overdragen.

Verantwoord verbeteren

Organisaties moeten constant op zoek zijn naar verbetering om te voldoen aan de veranderende eis van de maatschappij. Organisaties moeten flexibelere, overzichtelijker en effectiever worden op een manier die bij de organisatie past. 

verbeteren.

Verantwoord verbeteren zegt niet alleen iets over het resultaat van de verbeteringen. Het gaat ook over het proces van verbeteren, over zowel de hardere elementen (structuur, processen, inrichting) als de softe elementen (samenwerking en communicatie bijvoorbeeld). Bij Bee-improve zijn we er vooral op gericht om onze expertise over te brengen. Organisaties leren structureel te verbeteren. Wij begeleiden organisaties naar meer verbetervermogen. Niet door het over te nemen maar door ze zelf te laten doen en ervaren zodat ze in staat zijn blijvend te verbeteren. 

“Verbeteren biedt organisaties kansen om te verduurzamen en verduurzamen biedt organisaties kansen om te verbeteren. Laten we deze kansen samen benutten!

Dirk De Jong – Bee-Improve

WhatsApp
Heb je een vraag? Stuur hier een bericht via Whatsapp!